• Landelijke OR-dag 2017

  Medezeggenschap is topsport | 35e editie

  20 juni 2017, Stadion Galgenwaard Utrecht

Landelijke OR-dag 2017

Medezeggenschap is topsport | 35e editie

20 juni 2017, Stadion Galgenwaard Utrecht

 

Veranderingen in de organisatie, onderhandelingen, wijzigingen in de Arbowet én je achterban betrokken houden; hoe houd je alle ballen in de lucht? De rol van medezeggenschap en het functioneren van de ondernemingsraad veranderen ook. Maar hoe werkt dat in de praktijk en is de wijze waarop de medezeggenschap wordt uitgevoerd nog passend? Een belangrijke vraag is ook, hoe zorg je dat jouw OR is voorbereid op de toekomst? Ga op 20 juni 2017 recht op je doel af tijdens dé Landelijke OR-dag!

 

Vernieuwd programma

Het versterken van het team, samen goed contact houden met de achterban en elkaars kwaliteiten optimaal inzetten, daar gaat het om! Het met een 8,5 gewaardeerde programma van 2016 is vernieuwd met actualiteiten, netwerk mogelijkheden en nieuwe sessies. Het vernieuwde programma is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde OR-leden. Laat je inspireren door onder andere de keynote 'De brug tussen topsport en medezeggenschap' door (internationaal) topscheidsrechter en spreker Eric Braamhaar. Zorg dat je als OR je oog op de bal houdt en in staat bent het huidige tempo van veranderingen bij te houden.

 

Je wordt tijdens de sessies bijgepraat over de volgende onderwerpen: arbeidsrecht, vormen van communicatie, wat te doen bij reorganisaties/fusies, pensioenen, cao onderhandelingen en nieuwe vormen van medezeggenschap. Ook is er voldoende gelegenheid om te netwerken en op die manier te leren van elkaar. 

 

Wat levert deze dag jou op?

 • Kennis: in één dag volledig op de hoogte van alle actualiteiten
 • Inspiratie: boeiende topsprekers en sessies op een levendige locatie
 • Teamgevoel: binding met jouw OR-leden en leer elkaars kwaliteiten optimaal inzetten
 • Netwerken: wissel ervaringen uit met OR-collega's uit andere organisaties

 

Veel voordeel vanaf drie personen

Wij vinden het belangrijk dat een volledige OR in de gelegenheid wordt gesteld om kennis en vaardigheden op te doen. Daarom is de Landelijke OR-dag blijvend in prijs verlaagd naar € 399. Beslis snel en krijg € 50 korting.

Komen jullie met drie collega's of meer? Dat levert jullie naast een inspirerende dag met elkaar ook veel voordeel op. Jullie krijgen per persoon €149 korting.

Groot succes in 2016
De OR is topsport en de Landelijke OR-dag brengt jullie als team dichter bij elkaar, goed geïnformeerd en dé gesprekspartner aan de bestuurstafel. Vorig jaar hebben maarliefst 300 OR-leden de Landelijke OR-dag bijgewoond. Schrijf je nu in en beleef deze nieuwe editie op 20 juni!

 

Al 35 jaar hét OR-event van Nederland!

 

"POR organiseerde een top dag op een top locatie! Zeer inspirerend en informatief voor zowel de OR als de ambtelijk secretaris. Voor herhaling vatbaar!” - Ans Verhoek, ZZP Ambtelijk Secretaris
Bekijk meer referenties >>> 

 

De Landelijke OR-dag is interessant voor iedereen uit het medezeggenschap werkgebied, zoals:

 • OR-leden
 • Ambtelijk secretaris
 • VGWM-commissieleden
 • Arbo deskundigen
 • Preventiemedewerkers

 

Delen op Social Media